Puunkaato Kuopio – turvallisesti ja tehokkaasti

Metsäpalvelu Lauriseen voit luottaa, kun tontilta täytyy saada puu kaadettua rakenteita, maisemaa tai ihmisiä vaarantamatta. Hoidamme kaikki urakat tarkasti ja varmoin ottein. Voit itse olla kepein mielin, kun puunkaadon suorittaa kokenut ammattilainen.

Puun kaataminen turvallisesti voi olla haastavaa, varsinkin jos puu kasvaa esimerkiksi lähellä taloa tai sähkölinjoja. Jos kokematon metsuri ryhtyy omatoimisesti puunkaatoon, on suuri riski, että puu vahingoittaa rakenteita kaatuessaan.

Metsäpalvelu Laurisen avulla vältät turhat riskit. Valitsemme kaatotekniikan aina puun koon ja ympäristön asettamien haasteiden mukaan, jotta voimme varmistaa rakenteiden ja ihmisten turvallisuuden. Tilan salliessa puu voidaan kaataa kokonaisena, mutta varsinkaan kaupunkiympäristössä tämä ei aina tule kyseeseen. Tällöin puunkaato tehdään osissa esimerkiksi kiipeillen tai nostolavan avulla.

Puunkaadon hinta

Puunkaadon hinta määräytyy pitkälti puun koon ja kaadon haasteellisuuden mukaan. Puun suuri koko ja ahdas kasvuympäristö lisäävät molemmat kaatoon tarvittavien työtuntien määrää.

Kerro, millainen puu sinulla on kaadettavana, niin jutellaan, miten voimme auttaa.

Pyydä hinta-arviota