Lumenpudotus Kuopio

Huolehdi kiinteistösi kattorakenteiden kunnosta ja ohikulkijoiden turvallisuudesta hankkiutumalla ajoissa eroon katolle kertyvistä lumikuormista. Säännöllisillä lumenpudotuksilla varmistat, että niin kattosi kuin jalankulkijatkin pysyvät ehjinä.

Raskas lumikuorma voi aiheuttaa katolle sortumisvaaran tai rikkoa muita rakenteita, jos se lähtee putoamaan katolta hallitsemattomasti. Me pidämme huolen, että lumenpudotukset hoituvat ajallaan, eikä katolle pääse kasautumaan vaarallista lumitaakkaa.

Kiinteistönomistajan vastuulla

Kiinteistön omistaja vastaa mahdollisista vahingoista, joita katolta putoavat lumimassat aiheuttavat. Tämä koskee niin omaisuudelle koituvia vahinkoja kuin henkilövahinkojakin. Pahimmillaan katolta putoava lumi ja jää voivat aiheuttaa jopa hengenvaaran ohikulkijoille. Siksi lumet täytyy saada pudotettua katolta hallitusti ja turvallisesti.

Metsäpalvet Laurinen hoitaa lumenpudotuksen tarkasti ja kaikki riskit huomioiden. Varmistamme, että lumikuorma puretaan kattorakenteita tai sivullisia vaarantamatta ja kaikkia työturvallisuusmääräyksiä noudattaen. Järjestämme muun muassa riittävän turva-alueen pudotuspaikan alle ja huolehdimme tarvittavista liikennejärjestelyistä.

Kysy lisää lumenpudotuksesta, niin kerromme miten voimme auttaa.

Pyydä hinta-arviota